Noor

Over Noor

Wat is gezond? Wat is helend?

Vragen die mij bezighouden zijn: Wat zijn de wetten van het leven? Wat is gezond? Wat is helend?

Mijn ambitie is om steeds wakkerder in het leven te staan. Verbonden met mezelf en van daaruit verbonden met de ander.

Ik ben in 2007 begonnen bij Phoenix Opleidingen en ongeveer tegelijkertijd kwam de Healing Tao op mijn pad. Sinds die tijd bekwaam ik me steeds verder op beide vlakken. Ik volg trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke begeleiding, systemisch werk, lichaamswerk, karakterstructuren, relatietherapie en Heart & Sexuality, Healing Tao en Innerlijke Alchemie en werk aan míjn persoonlijke thema’s bij mijn eigen begeleider.

Ik leer steeds meer aanwezig te zijn in mijn lijf, hervind daar levendigheid en richting en daarbinnen, een schitterend neutraal midden. Vanuit dit aanwezig zijn, begeleid ik van harte clienten in mijn praktijk voor coaching, begeleiding en psychosociale therapie en geef ik familieopstellingen.

Werken vanuit de traditie
Mijn dank gaat uit naar mijn opleiders bij Phoenix Opleidingen: Conny ten Klooster, Herman Cools, Morton Hjort, Rony Kleingeld en Wibe Veenbaas; voor doorgeven van het ambacht en het voorleven van de gave- én opgavekant van dit werk. Evenveel dank gaat uit naar mijn Healing Tao docenten Birgit Haberkamp, Barry Spendlove & Michael Winn. Veel dank gaat uit naar mijn huidige opleiders Dirk Oellibrandt & Maya Kerstan. Daarnaast dank ik mijn begeleider Alien Hoving. Ik leer veel van je.

Opleidingen

Heart & Sexuality – Maya Kerstan
Basic training & supervision
2023 – 2024

Life Projects – Dirk Oellibrandt
The Life Force Ritual Teacher training
2023 – 2024

Life Projects – Dirk Oellibrandt
Inner Alchemy I, II, II, The Deep Dive & Jaartraining
2020 – 2024

Phoenix Opleidingen
De Relatie als Spiegel
Opleiding Relatietherapie
2020

Maskermaker 2.0 – De dans van de karakterstijlen
5-daagse training met Henne Arnolt Verschuren
Juli 2018

Healing Tao
Training Star Alchemy met Michael Winn
Maart 2018

Universal Healing Tao (UHT)
Diploma Associate Instructor
Maart 2017

Zhivo / CNT
Opleiding Healing the Organs
2015 – 2016

Phoenix Opleidingen

Ambacht van het hart
Meesterschap in individuele begeleiding
2013 – 2014

De Maskermaker
Systemisch Werken en lichaamswerk
2011 – 2012

Systemisch Werken
Werken met de systemische context
2010 – 2011

Professionele Communicatie
TA, NLP en Systemisch Werken
2007 – 2010

Noor-244_zw