Inhoud 1, Uncategorized

Welkom!

Geef jij jezelf ruimte voor vragen?

Leuk dat je mijn site bezoekt. Wat heeft je hier gebracht? Ben je nieuwsgierig? Kom je met een reden?

Misschien verlang je naar verandering in je leven of werk, twijfel je of je op het juiste pad loopt of ben je op zoek naar meer bezieling of verbinding met jezelf en anderen? Wil je graag ont-MOETEN? Speelt er iets anders wat je heel graag wilt delen?

Als ik met je werk kijk ik naar jou als geheel: waar kom je vandaan, wat wil je, wat doe je, wat voel je? En is dat in overeenstemming met elkaar? Wat zie ík als ik naar je kijk? Wat word ik gewaar in de ontmoeting?

Geef jij jezelf ruimte voor vragen? Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen motieven en ben je ook bereid ze tegen het licht te houden? Schreeuwt er iets in jou om vanuit het donker tevoorschijn te komen? Maak jij plek voor jouw innerlijk weten?

Ik kijk graag met je mee als begeleider en getuige van jouw proces. Ik hoor/zie je graag!