{•_•}

Getuigenissen

Noor heeft mij iets meer dan half jaar met veel empathie, voorzichtigheid en professionaliteit begeleid in wat ik wel durf te zeggen, een van de grootste uitdagingen van mijn tot nu toe jong leven. Voor het eerst, met de steun van mijn geliefden, durfde ik de hulp te zoeken waarvan ik al lang wist dat ik die nodig had. Wat er op ons pad komt hebben wij vaak niet onder controle, maar hoe wij daarmee omgaan wel. En dat is precies wat ik met Noor gedurende die zeven maanden heb geleerd. Ik dank haar voor die waardevolle, verhelderende tijd!

Maite

—–

Noor heeft het vermogen om, vanuit haar kennis en ervaring, de onderliggende processen te herkennen en te benoemen. Dit zowel in de individuele begeleiding als in de groepen waarin opstellingswerk wordt gedaan. Doordat zij de tijd neemt is het voor mij ook mogelijk stil te blijven staan bij wat er werkelijk speelt. Ik ervaar het als een geschenk dat Noor zo zorgvuldig in de begeleiding is. Het geschenk om werkelijk gezien te worden.

Lidwien

—–

Ik heb veel gehad aan de sessies met Noor. Ze weet en voelt wat er met je gebeurt, soms zelfs voordat je dat zelf door hebt. Door de ­intuïtieve manier van werken, weet je van tevoren niet wat een sessie zal opleveren, maar het is altijd waardevol en geeft inzicht. Het heeft mij in ieder geval geleerd beter te luisteren naar mijn lijf, ook al begrijp ik nog steeds niet ­altijd wat het mij wil zeggen.
Noor creëert een veilige omgeving waarin je alles kan delen, je kan ­zeggen wat je wilt en ontdekken wat je nodig hebt. Ik zou haar aanbevelen aan iedereen die ratio boven gevoel plaatst en daar een betere ­balans in wil ­vinden of aan mensen die moeilijk bij hun gevoel kunnen komen.

Ellen

—–

Tijdens een moeilijke en verwarrende periode in mijn leven heeft een aantal privé-consulten bij Noor, gevolgd door een uitgebreide familieopstelling mij bijzonder waardevolle inzichten gegeven over pijn en diepgewortelde gedragspatronen die deels ook in mijn familiesysteem en kindertijd bleken te schuilen. Dankzij deze inzichten heb ik heldere keuzes kunnen maken en de moed gevonden bepaalde stappen te nemen. Ik heb mij nooit eerder in mijn leven zo vrij en krachtig gevoeld, en dat is zeker ook aan deze sessies en de opstelling te danken.
Het was niet de eerste familieopstelling die ik deed, wel de eerste bij Noor. Ik was getroffen door de zorgvuldige manier waarop zij zich voorbereidde en de liefdevolle en intuïtieve maar tegelijkertijd gefocuste wijze waarop zij het proces begeleidde. Ik kan iedereen aanraden eens een opstelling bij haar te doen, je zult er enorm veel aan hebben!

Valerie

—–

De opstellingen van Noor zijn van een niet alledaags kaliber. En dat zeg ik na aan een aardig aantal systeemopstellingen bij diverse specialisten te hebben meegedaan.
Noor neemt je mee in een andere wereld. Met een scherp en intuïtief oog kijkt zij wat de vraagstelling nodig heeft. In een veilige setting, met rust en ruimte voor vraagsteller en representanten, pelt zij de laagjes bedachtzaam af. Zo stuurt ze feilloos naar de kern. Naar het antwoord, een inzicht of een overzicht. Zij bepaalt niet, maar schijnt met haar werk een prachtig licht op nieuwe perspectieven voor haar cliënten.

Johanna

—–

De opstelling bij Noor was zeer verhelderend. Ze is zeer goed in staat om de energie van de opstelling bij elkaar te houden.
Op het juiste moment voelt ze aan of er een andere wending aan gegeven moet worden of dat er een ander persoon of gevoel bij gezet moet worden. Hierbij wordt alles met liefde en positieve energie omgeven.

Aschwin Goes

—–

Ik was onder de indruk van hoe Noor afgelopen zaterdag twee familieopstellingen (bege)leidde: liefdevol, aanwezig, aandachtig, verbindend, natuurlijk leidend en krachtig.
Het waren mooie opstellingen. Er was veel verdriet, maar ook veel verheldering, en daar gaat het natuurlijk om. Noors liefdevolle hulp kan vele mensen raken. Ik heb er zelf in ieder geval heel veel aan gehad; ik kon als representant diep voelen waar het ook mij raakte…

Gerda

—–

Ik ben zó geraakt door de familieopstelling van mijn familie. Er is wat veranderd in mij, ik voel me heel! Ik vond het een hele fijne groep mensen die zo liefdevol de opstelling maakte. We deden het echt met elkaar. En ik voelde me heel veilig bij Noor. Ik voel me sindsdien prima! Hier kan ik mee verder…

Yvonne

—–

Ik vond het een unieke ervaring! Het is heel mooi en bijzonder om ­te ervaren dat je, in de veilige ruimte die Noor creëert, zo goed alle ­energieën van de ­opstelling kunt voelen. En echt voélt ­welke stappen je als representant moet ­zetten. Ik weet zeker dat ik me veilig zal voelen als ik te zijner tijd zélf met een vraag aan de slag ga, ondanks de ‘angst’ voor de confrontatie die er zal zijn. En dat is echt dankzij Noor.
Er gaat veel rust van haar uit, en geduld. En medeleven met de vraag­steller, zonder dat ze meegaat in het verdriet. Ik vind haar een topper.

Marijke

—–

De familieopstelling bij Noor was een bijzondere en waardevolle ervaring.
Noor weet een goede en open sfeer te creëren en ze begeleidt met alle aandacht en zorgvuldigheid zowel de vraagstellers als de representanten. Ik denk dat deze middag voor alle deelnemers mooie en waardevolle inzichten heeft opgeleverd.  Ik was heel moe, maar voelde me ook heel fijn en rustig….

Anneke

—–

Ik ben zo blij met de uitkomst van deze opstelling, er heeft een enorme heling plaats gevonden die nu nog aan de gang is.
Ik heb prachtige inzichten gekregen en er komt nog steeds van alles naar boven. Ik ben nog steeds bewust of onbewust aan het verwerken.
Ik was erg moe en heb vannacht 11 uur geslapen met veel bewuste dromen over de sessie en vooral over liefde naar mijzelf. Ik ben nu nog moe maar innerlijk is er iets doorbroken. Dank je voor jou intuïtieve begeleiding!

Ashwin

—–

Ik vond het een fantastische middag: het was magisch, waar en fantastisch. Jij bent helemaal op je plek in dit werk. Het was ook een erg fijne groep.
Ik ben ook heel dankbaar met wat er gebeurde en hoe jij de ‘troep’ hebt geleid naar die bijzondere helende momenten. Dank! 

Hedda